Begeleidingstrajecten

Begeleiding vindt altijd plaats bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Intakeprocedure
U krijgt  vragenlijsten toegestuurd die u in moet vullen. In het eerste gesprek stel ik  u ook nog  allerlei vragen om zo een goed beeld te krijgen van de problematiek, uw wensen en verlangens. Aan de hand van het intakegesprek en de  ingevulde vragenlijsten stel ik een persoonlijk behandelplan op.

Adviesgesprek
Aan de hand van het intakegesprek en de  ingevulde vragenlijsten heb ik een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ik bespreek met u de mogelijkheden en u kiest een vorm van begeleiding die bij u past.

10 weken plan
Elke week krijgt u, tijdens een persoonlijk begeleidingsmoment,  een aantal opdrachten die bijdragen aan de omslag naar een gezonde leefstijl. Uw krijgt ook een beweegadvies en een weekmenu. Tevens wordt u elke week gewogen. Als u alle opdrachten heeft uitgevoerd, heeft u na 10 weken een solide basis gelegd voor een gezonde leefstijl. Automatisch gevolg daarvan is, dat u bent afgevallen en dat uw conditie is verbeterd.

30 stappenplan           
In 30 stappen begeleid ik u naar een gezonde leefstijl. Elke stap draagt bij tot een  omslag voor altijd.  U krijgt daarbij beweegadvies en eetadvies. Wekelijks worden de gedane stappen geëvalueerd en worden u nieuwe stappen aangeboden. Aan het eind van het stappenplan heeft u een goede basis gelegd voor een gezonde leefstijl. Tijdens het wekelijks contact wordt u ook gewogen, krijgt u een weekmenu en krijgt u een beweegadvies.

E-omsl@g
Via e-mail contact krijgt u de intake, het advies en doorloopt u een op maat gemaakt behandel-plan. Tevens krijgt u weekmenu’s en een beweegadvies. 10 weken lang sta ik per e-mail tot uw beschikking voor het  beantwoorden van vragen en het geven van  adviezen.

Eenmalig voedingsadvies
U houdt één week lang een eetdagboek bij. Ik maak een analyse aan de hand van uw eetdagboek. In een persoonlijk gesprek krijgt u een voedingsadvies op maat.

Individueel  consult
Het kan zijn dat u na één van de begeleidingstrajecten behoefte heeft aan meer gesprekken. Ik kom bij u thuis om vragen te beantwoorden, adviezen te geven of  u weer even op de goede weg te helpen in de gezonde leefstijl.